REFERENCIÁK

PÉCS PONT, PÉCS:

Egyik legújabb referenciánk Pécsett a Pécs Pont turisztikai információs központ berendezése. Szállított design termékek: Züco székek, Pedrali asztalok és Scab bárszékek.
Belsőépítész: Nagy Emese


LA MARÉDA ÉTTEREM, GYŐR:

Győr belvárosának szívében lévő exkluzív étterembe  az alábbiakat szállítottuk be alvállalkozóként: Pedrali asztalok, Cizeta székek, Vistosi függesztékek, Big White lámpatestek, Ege szőnyegpadló, Amtico modul pvc, JAB textíliák.


IRODAHÁZ, BUDAPEST:

Az “üzemi étkezde” kifejezés nem túl sok jót ígérő elnevezés. Pedig -ahogy az alábbi képek is mutatják- lehet nagyon is hangulatos, színvonalas és jó minőségű. Ennek a budapesti banknak az irodaházában a székek beszállítására a Premium Design Kft-t bízták meg. Az étkezőben a német Dauphin HumanDesign Group székei vannak. Az Ecco székek jellegzetessége a strapabíró, de kényelmes és jól tisztítható műanyag ülés és háttámla, a rakásolható kivitel, de számos más lehetőséget is nyújt ez az 5 év garanciával bíró termék.


RIO LÁMPASTÚDIÓ, BUDAPEST:

A Rio Lámpastúdió Budapest egyik legforgalmasabb sétálóutcájában, egy kényelmes, szép és fiatalos tárgyalósarkot szeretett volna. A Premium Design Kft. által forgalmazott termékcsaládok közül több ilyen is van…

A választás végük az olasz Rossetto gyár Huevo nevű ülőbútoraira esett. A termék tölcsér alakú króm lábaival és feltűnően leülésre csalogató kagylós kivitelével hívja fel magára a figyelmet. A stabil, de kényelmes karosszék egy érdekes, fiatalos, zöldes színű kárpitot kapott. A garnitúrához választott asztal törtfehér MDF lappal készült, lábszerkezete pedig természetesen a körülötte levő négy fotel design-ját erősíti.