REFERENCIÁK

STILL KFT. TATABÁNYA

Megbízást kaptunk a tatabányai Still Kft-től, hogy rendezzük be új telephelyük irodaházát magas minőségű bútorainkkal. Ehhez mi a Züco, Assmann, Dauphin és Pedrali beszállítóink termékeit választottuk. A képek magukért beszélnek.

Fotók: Pintér Ádám, Cincérfotó


HÍDKÖZPONT ESZTERGOM

Az esztergomi HÍD Család-és Gyermekjóléti központ felújítása komoly kihívás elé állított bennünket, mivel a kivitelezést közbeszerzési eljárás keretében írták ki. Végül a belsőépítész által megálmodott eredeti bútorok kerültek a házba. Nagy büszkeségünk a földszinti klubhelyiség, melybe a Delta Salotti bőkanapéi kerültek. Az irodarészek forgószékeihez a német Dauphin termékeit szállítottuk 5 év garanciával. Az új létesítményben immár 800 rászoruló embert tudnak kulturált körülmények közt kiszolgálni.


KRISTÁLY ÉTTEREM GYŐR

Büszkék vagyunk a másik győri nagy méretű étterem kivitelezésére is, a Kristály étteremre, amely két részletben újult meg. A jelenlegi kisebbik rész (crystal) 2014-es átadása olyan sikereket hozott, hogy 3 évvel később a tulajdonos a 60-as években épült régi épületszárnyat is felújította. A végeredmény egy csillogó-villogó impozáns étteremegyüttes, amely nevéhez méltóan a belső térben is kristályosan ragyog.

Cégünk a felújításban padlótól a plafonig részt vett, gyönyörő egyedi polírozott 5szögletű lámpáink meghitt hangulatú barna árnyalatú belső teret világítanak (Pedrali éttermi asztalok,  Pedrali Glam favázas székek. Az oldalfalakon exklúzív olasz Vistosi lámpák tündökölnek. A különteremben minőségi dán szőnyeg és a Max Light cég Coloseum lámpái teremtik meg a hangulatot.

Ejtsünk egy szót a teraszról, mely tavasztól őszig kellemes opciót kínál a családi vacsorák helyszínéhez.


ZÖLDFA ÉTTEREM GYŐR

Nemrég épült újjá a ma már 55 éves tapasztalattal rendelkező Újzöldfa Étterem. Exklúzív étterem, exklúzív bútorok- mottóval pontosan olyan termékeket szállítottunk, amelyek csodásan mutatnak- még mindig- az étteremben. Big white lámpák, Cizeta székek, és Pedrali asztalok, emellett Mobilfalak, Borhűtő , 3D falpanel és Virágfal díszíti az éttermet.


PÉCS PONT, PÉCS:

Egyik legújabb referenciánk Pécsett a Pécs Pont turisztikai információs központ berendezése. Szállított design termékek: Züco székek, Pedrali asztalok és Scab bárszékek.
Belsőépítész: Nagy Emese


LA MARÉDA ÉTTEREM, GYŐR:

Győr belvárosának szívében lévő exkluzív étterembe  az alábbiakat szállítottuk be alvállalkozóként: Pedrali asztalok, Cizeta székek, Vistosi függesztékek, Big White lámpatestek, Ege szőnyegpadló, Amtico modul pvc, JAB textíliák.


EDAG HUNGARY KFT.

A kreativitás otthona

Az EDAG Hungary Kft újonnan épült győri irodaháza 90 munkatárs számára biztosít ideális munkakörnyezetet. Ehhez a cég HR igazgatója  Assmann motoros, magasságban állítható asztalokat választott, a Sympas termékcsaládból. A személyes irattárolást a Pontis görgős alátétszekrények szolgáltatják, míg az egylégterű irodába minden munkatárs számára kiváló minőségű Dauphin Stilo hálós forgószékek kerültek. Az iratszekrények tolóajtós kialakításúak (Allvia), míg bizonyos munkahelyek közé Viteco szövetes hangelnyelő panelrendszer került.


WHC GYŐR

A győri WHC Consulting Kft 2019 szeptemberében költözött egy vadonatúj irodaház teljes szintjére, ahová mi biztosítottuk bútorainkkal a barátságos légkört. Az ügyféltérben a B&T Design Simple kanapéjára esett a választás, amelyet az ügyfélváró/ recepció helyiségben helyeztünk el. Ezt a kanapét megtekinthetik a termékeink között is.

Az irodabútorokat és a hozzájuk kapcsolódó gurulós tároló szekrényeket a német Assmann GmbH gyártotta (Pontis) , munkatársi és vezető forgószéknek pedig a német Dauphin cég Valo Sync2 ill. Stilo termékeket választották.

A minőséget fémjelzi, hogy minden általunk leszállított bútordarabra a gyártók 5 év garanciát vállalnak.

Belsőépítészeti tervek: Vanyolai Dalma , SV interior

Fotók: RAW Agency


RIO LÁMPASTÚDIÓ, BUDAPEST:

A Rio Lámpastúdió Budapest egyik legforgalmasabb sétálóutcájában, egy kényelmes, szép és fiatalos tárgyalósarkot szeretett volna. A Premium Design Kft. által forgalmazott termékcsaládok közül több ilyen is van…

A választás végük az olasz Rossetto gyár Huevo nevű ülőbútoraira esett. A termék tölcsér alakú króm lábaival és feltűnően leülésre csalogató kagylós kivitelével hívja fel magára a figyelmet. A stabil, de kényelmes karosszék egy érdekes, fiatalos, zöldes színű kárpitot kapott. A garnitúrához választott asztal törtfehér MDF lappal készült, lábszerkezete pedig természetesen a körülötte levő négy fotel design-ját erősíti.