BEMUTATKOZÁS

Itt a Premium Design!

Igényesség, prémium minőség, szakmai hozzáértés és odafigyelés. Ezek a Premium Design Kft fő irányelvei, melyek életre hívták 2008 szeptemberében.

A cégvezető immár 3 évtizedes irodabútoros múltja, mély szakmai tapasztalat, őszinte tanácsadás, nyílt, becsületes üzleti kapcsolat és persze gondosan megválogatott kimagasló szintű beszállítók. Erre valóban minden egyes vásárlónk számíthat.

A 100%-ban magyar tulajdonú, győri székhelyű Premium Design Kft több termékkategóriát tart a portfoliójában és nem titkolt szándékkal célozza pl. a nyugat-magyarországi régióban eddig szinte ismeretlen termékek helyi terjesztését is.

Az említett termékkategóriák megpróbálják felölelni középületek és magánlakások igényeit egyaránt. Termékeink között az érdeklődők megtalálják a hotelek, irodák vagy konferenciatermek berendezését ugyanúgy, mint igényes és modern lakások legfontosabb berendezési tárgyait, lámpákat, hálószoba-, nappali-, vagy étkezőbútorokat. Speciális igényekre is van design-termékünk, pl. minden időjárást bíró fonott kültéri bútorok, vagy különleges világítási termékek. Reklámjainkkal és nevünkkel Facebook-on, Instagram-on és YouTube-on is találkozhatnak..

Weboldalunk folyamatosan frissül, látogatóink hétről-hétre hasznos tanácsokat kaphatnak hírrovatunkból. Referenciáink folyamatosan bővülnek, valamint időről- időre értesülhetnek ergonómia kutatási eredményekről, újdonságokról, beszállítóink fejlesztéseiről és a legújabb trendekről.

Kifejezetten büszkék vagyunk a Dun & Bradstreet Gold AAA minősítésre, mellyel cégünk bekerült a legmegbízhatóbb magyarországi cégek szűk csoportjába. Cégünket a D&B 2015 óta minősíti, és évről-évre egyre magasabb értékelést kaptunk.

 

Iratkozzanak fel hírlevelünkre!

Jó böngészést, kellemes időtöltést kívánunk!

Kelemen András ügyvezető